El lunes Junio 24 2019 
La Solucio Cambo por Francesc Pujols Gratis

Descargar La Solucio Cambo por Francesc Pujols Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Francesc Pujols

Título: La Solucio Cambo

Número de páginas: 189

Fecha de lanzamiento: 18/10/2005

ISBN: 9788497343145

Editor: La Esfera De Los Libros

Langue: Español

Formato: Epub

Francesc Pujols con La Solucio Cambo

 
«En Cambó treballa per la llibertat de Catalunya; en Companys treballa per la llibertat dels fills desheredats de Catalunya.»«—I escolteu, i els separatistes?De separatistes, teòricament tots ho som, però pràcticament no n’hi ha cap —va dir un dia en Prat de la Riba.»«Hi ha el fet que el problema espanyol i fins l’ibèric és urgent, i en canvi el de Catalunya té espera.» Francesc PujolsPujols, mai es cansava de dir que no tenia pressa perquè li fos concedida la raó perquè la veritat té el seu ritme i no se la pot forçar, es va abocar al pamfletisme polític. Tot el seu pensament, recollit en centenars de pàgines escrites amb el seu peculiar estil, el va destil·lar aquí al servei d’un sol objectiu: que el país no fallés. Aquesta esperança, difressada amb la ironia pujolsiana de sempre, fa que aquest sigui no només el llibre més fàcil de Pujols sinó també el més innocent i generós. I malgrat això, o potser per això, la seva proposta és especialment lúcida i vigent. Si el lector té una mica d’imaginació i de coneixements d’història, es farà un fart de riure i de plorar establint paral·lelismes amb l’actualitat i constatant fins a quin punt els temors i les esperances de Pujols tenien justificació.
Obtenga el libro de La Solucio Cambo en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.