El jueves Junio 20 2019 
El Gran Llibre De La Caça por Josep Lladonosa I Giro Gratis

Descargar El Gran Llibre De La Caça por Josep Lladonosa I Giro Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Josep Lladonosa I Giro

Título: El Gran Llibre De La Caça

Número de páginas: 376

Fecha de lanzamiento: 01/11/2005

ISBN: 9788497871556

Editor: Empuries

Langue: Español

Formato: Epub

Josep Lladonosa I Giro con El Gran Llibre De La Caça

 
Cada animal de caça té una història abans i després de passar per les mans del caçador. ¿Quines característiques tenia en el seu hàbitat natural? ¿Com el cacen? I després, ¿com se’n treu la pell i es talla? ¿Com es cuina? Aquest manual completíssim, que és molt més que un llibre de receptes, ens ho explica amb detall. Hi trobareu els animals de caça més representatius del nostre país, presentats individualment amb una exposició teòrica sobre els trets més distintius de cadascun d’ells, i una part pràctica, que ens proposa receptes populars i del món de la restauració. Tot això, completat amb apunts d’interès històric per entendre la rellevància de la cuina de la caça en la història de la gastronomia nacional i internacional. El llibre de Josep Lladonosa que teniu a les mans és fruit de molts anys d’experiència com a cuiner professional i una curiositat inusitada per les característiques pròpies dels animals de caça que hem servit a taula al llarg de la història.
Descargar o lea el libro de El Gran Llibre De La Caça en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.