El lunes Junio 24 2019 
Obres Historiques I por William Shakespeare Gratis

Descargar Obres Historiques I por William Shakespeare Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): William Shakespeare

Título: Obres Historiques I

Número de páginas: 450

Fecha de lanzamiento: 01/11/2005

ISBN: 9788497100793

Editor: Destino

Langue: Español

Formato: Epub

William Shakespeare con Obres Historiques I

 
Les intrigues i les passions al voltant de la corona anglesa centren la primera tetralogia lancastriana de William Shakespeare. Aquesta sèrie comença amb el regnat de Ricard II, segueix amb el d’Enric IV i acaba amb el d’Enric V. Ricard II transcorre durant els dos últims anys de vida d’aquest monarca, a qui el seu cosí usurpa la corona i n’ordena l’assassinat. Amb mestria, aquesta obra presenta un Ricard II que en un primer moment és un rei sense escrúpols i que, a punt de perdre el poder, inspira una profunda compassió. Un cop ha aconseguit la corona, Enric IV es manté al tron fins a la seva mort. La primera part d’Enric IV introdueix el príncep Hal i el seu amic de taverna i de bordell Falstaff, un dels personatges emblemàtics de Shakespeare. En canvi, la segona part de l’obra passa de l’alegria en la relació dels dos amics al canvi d’actitud produït en el príncep, que amb motiu de l’inici del seu regnat com a Enric V es mostra racional i calculador. A Enric V, el rei fins i tot arriba a l’extrem de desterrar Falstaff, a qui trenca el cor. En conjunt, una sèrie d’obres que retrata de forma vigorosa i intemporal els comportaments humans davant les tensions pròpies del poder. Aquest volum compta amb la traducció i les respectives introduccions a cadascuna de les obres del poeta Salvador Oliva, traductor de tota la producció de Shakespeare, la qual es publicarà a la Biblioteca Pompeu Fabra, on de moment ja s’han editat quatre volums de peces teatrals, inclòs aquest últim.
En esta página puedes descargar el Obres Historiques I sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.