El domingo Mayo 19 2019 
Josep Pla: El Temps, La Gent I El Paisatge por Eliseu Carbonell Camos Gratis

Descargar Josep Pla: El Temps, La Gent I El Paisatge por Eliseu Carbonell Camos Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Eliseu Carbonell Camos

Título: Josep Pla: El Temps, La Gent I El Paisatge

Número de páginas: 298

Fecha de lanzamiento: 11/04/2006

ISBN: 9788496061675

Editor: Edicions De 1984

Langue: Español

Formato: Epub

Eliseu Carbonell Camos con Josep Pla: El Temps, La Gent I El Paisatge

 
L'Hermós afirmava que una nit havia vist sortir la lluna amb uns minuts de retard. Un altre personatge de l'obra de Pla, en Gervasi, anunciava l'inici del dia des de la seva vinya fent sonar ben fort un cargol de mar als quatre vents en el moment en què ell veia sortir el sol. Com ha demostrat l'antropologia del temps, en diverses cultures el temps s'experimenta de maneres diferents, i fins i tot dintre d'una mateixa cultura no totes les persones el perceben a la mateixa velocitat, ritme o intensitat. La precisió matemàtica del rellotge i el calendari no es correspon amb la percepció humana del temps. Potser per aquesta raó Pla va batejar la seva secció en un setmanari amb l'enigmàtic títol de "Calendari sense dates". Pla escrigué sobre el temps social, humà, i sobre el temps natural, del paisatge: el temps que s'escola a un ritme lent en la joventut i rabent en la vellesa; el temps de la vida rural coordinat amb el cicle de les estacions, el clima, els animals i les plantes. Un temps experimentat internament per les persones, externament pels moviments del paisatge i socialment en la interacció entre la gent i el paisatge. Aquest llibre tracta, doncs, sobre els temes de la literatura planiana: el temps, la gent i el paisatge. Prenent aquests elements centrals de l'obra literària de Pla es reconstrueix una etnografia de l'Empordà que millora el nostre coneixement de l'etnologia de Catalunya.
Descargar o lea el libro de Josep Pla: El Temps, La Gent I El Paisatge en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.