El martes Junio 18 2019 
A La Nit por Vv.aa. Gratis

Descargar A La Nit por Vv.aa. Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Vv.aa.

Título: A La Nit

Número de páginas: 104

Fecha de lanzamiento: 01/04/2006

ISBN: 9788496473188

Editor: Thule Ediciones

Langue: Español

Formato: Epub

Vv.aa. con A La Nit

 
En plena nit cinc amics ensopeguen amb alguna cosa enorme. Què serà? Una divertida versió per a nens d'un conte tradicional sufi sobre la naturalesa del coneixement. Cinc amics tornen a casa en una nit sense lluna il·luminada només per les cuques de llum i troben una cosa que els impedeix avançar. Què serà? Un mur, com diu el paleta? Un pop gegant, com crida espantat el pescador? O més aviat un arbre, com assegura el llenyataire? Tal vegada un fuet, com exclama amb dolor el genet? O serà una trompeta que no sona, com creu el músic? Tots estan completament convençuts que tenen raó, però i si cap d'ells sap la veritat? Al matí, a plena llum, podran resoldre per fi el misteri de la cosa que és alhora un mur i un pop gegant i un arbre i un fuet i una trompeta i res de tot això. Aquesta història sobre la naturalesa del coneixement és una divertida versió d'un conte tradicional sufi, que pren color i vida a través d'unes imatges de gran força visual. Ha estat editada per Thule recreant l'antic art de fabricar llibres de forma completament artesanal: el llibre està imprès en serigrafia sobre paper fet a mà, i s'oferix en una bosseta de les mateixes característiques.
Descargar o lea el libro de A La Nit en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.