El viernes Julio 19 2019 
Llopferoç por Patacrua Gratis

Descargar Llopferoç por Patacrua Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Patacrua

Título: Llopferoç

Número de páginas: 36

Fecha de lanzamiento: 04/05/2006

ISBN: 9788496573567

Editor: Oqo Editora

Langue: Español

Formato: Epub

Patacrua con Llopferoç

 
Hi havia una vegada un llop tan mandrós que, per no cansar-se, només menjava patates amb arròs. Un dia es va mirar al mirall i es va veure tan prim que va decidir convertir-se en un llop feroç... A les primeres recopilacions de contes russos van aparèixer nombrosos relats d’animals, que es remunten a l’època en que la principal subsistència de l’home era la caça. Mentre els homes caçaven, les dones lloaven els animals, parlaven de les seves habilitats i astúcia en la lluita amb els més forts. Aquestes històries que tracten sobre la destresa dels animals van ser durant segles relatades amb un optimisme inesgotable i utilitzades com a mitjà d’educació estètica i moral. La ambivalència de Llopferoç i algun dels fragments del relat revelen la cultura original d’aquesta història: Rússia és un país de boscos; sempre hi ha un riu a prop i el costum de preparar el bany als convidats que arriben, com indica en aquest conte el porc cap el final de la història, està condicionat per les distàncies grans i la climatologia dura. Amb un argument molt clar, frases acumulatives, diàlegs repetitius i un llenguatge àgil i senzill, Llopferoç deixa anar la fantasia dels personatges (cabra, vaca, porc, ase, ovella) en escenes humorístiques on, amb enginy i seny, els animals domèstics que representen la innocència acaben burlant a un llop roí i vil. Un univers fabulós on l’astúcia triomfa sobre la brutalitat i on el dret a la vida i a la harmonia amb la natura acaben imposant-se sobre la maldat. A través de la tècnica d’un collage molt sintètic i amb gran economia de recursos cromàtics, l’il·lustrador Chené busca els elements essencials de la història, aconseguint un ambient minimalista clarament efectiu, on amb recursos mínims aconsegueix imprimir caràcter i força als personatges i a l’univers on es desenvolupa el relat. Text de Patacrúa, a partir d'un conte popular rus Il·lustracions de Chené Traducció del castellà d'Ariadna Martin
En esta página puedes descargar el libro Llopferoç sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, torrent, fb2, pdf!. Descargar o lea el libro de Llopferoç en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.