El martes Marzo 26 2019 
Viatge A Contrallum (premi De Novel.la Ciutat D Alzira) por Eloi Sala Gratis

Descargar Viatge A Contrallum (premi De Novel.la Ciutat D Alzira) por Eloi Sala Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Eloi Sala

Título: Viatge A Contrallum (premi De Novel.la Ciutat D Alzira)

Número de páginas: 182

Fecha de lanzamiento: 07/04/2006

ISBN: 9788498241259

Editor: Bromera

Langue: Español

Formato: Epub

Eloi Sala con Viatge A Contrallum (premi De Novel.la Ciutat D Alzira)

 
Un tràgic accident de cotxe capgira la vida de l'únic supervivent: David, un jove nord-americà, fill d'una exiliada als Estats Units i d'un magnat de la boxa. Afectat per una paraplegia, David, que contempla la vida des d'una cadira de rodes, prendrà decisions d'una crueltat extrema, fins i tot amb ell mateix. Decideix abandonar la seva Califòrnia natal per conèixer Girona, la terra de sa mare. En aquell moment emprendrà també un altre viatge, en aquest cas interior, cap a l'infern. De vegades com una ombra difusa, altres com una presència poderosa, l'únic acompanyant que té David des que va néixer és el seu fidel jardiner indi, home corpulent i de paraules escasses però precises. En Viatge a contrallum, Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira 2005, el lector trobarà situacions insòlites, inquietants i fins i tot doloroses, contades amb una naturalitat i una cruesa que les despullen de tot artifici.
Obtenga el libro de Viatge A Contrallum (premi De Novel.la Ciutat D Alzira) en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.