Sabado Agosto 24 2019 
Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera por David Buenacasa;
          
        
          
            Marc Subira Gratis

Descargar Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera por David Buenacasa; Marc Subira Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): David Buenacasa; Marc Subira

Título: Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera

Número de páginas: 108

Fecha de lanzamiento: 14/08/2006

ISBN: 9788497912099

Editor: Cossetania

Langue: Español

Formato: Epub

David Buenacasa; Marc Subira con Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera

 
Caminant per la Porta del Cel és la guia que descriu l’itinerari circular dels refugis de Graus, Certascan, Pinet, Vallferrera, Baborte i Tavascan. Una barreja perfecta de valls, boscos, llacs, altures, cims, refugis, pobles, etc. Un recorregut molt salvatge, a vegades fins i tot sense camins, on l’explotació humana encara no ha arribat. Els Pirineus en estat pur. En aquesta guia trobareu gràfics de desnivell, imatges aeries del terreny en 3D, punts GPS, fotografies en color i fins i tot una pàgina web creada expressament per al llibre: http://laportadelcel.pirineos3000.com En aquesta web es pot trobar tota la informació digital que no té cabuda en format paper. Marc Subirà Docampo Barcelona, 1977. Amb 11 anys puja el Pedraforca i descobreix el que es convertirà en una passió, la muntanya. Actualment, després d’haver recorregut moltes de les serralades de la Península i els Alps, dedica gran part del seu temps lliure a treballar en un nou projecte personal, al costat de David Buenacasa: la web www.pirineos3000.com, des d’on va sorgir la idea de crear els llibres La ruta dels 9 refugis i Caminant per la Porta del Cel. David Francisco Buenacasa Cañas Barcelona, 1973. Des del 1989 recorre els Pirineus i intenta conèixer tot el que envolta i comporta aquesta serralada. Gran amant de la natura i promotor del pirineisme a Sant Just Desvern, el seu poble. El 1995 crea una pàgina web, pirineos3000.com, per posar les seves experiències a disposició de tothom, i més tard l’ampliarà amb Marc Subirà, company d’aventures i coautor dels dos llibres que han publicat tant en català com en castellà.
En esta página puedes descargar el libro Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, torrent, fb2, pdf!. Descargar o lea el libro de Caminant Per La Porta Del Cel: Tavascan - Graus - Certescan - Pinet - Vallferrera en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.