Miercoles Junio 26 2019 
El Bulli 1983-1993: Els Origens por Vv.aa. Gratis

Descargar El Bulli 1983-1993: Els Origens por Vv.aa. Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Vv.aa.

Título: El Bulli 1983-1993: Els Origens

Número de páginas: 496

Fecha de lanzamiento: 07/02/2005

ISBN: 9788496201354

Editor: Ara Llibres

Langue: Español

Formato: Epub

Vv.aa. con El Bulli 1983-1993: Els Origens

 
Quan al gener de 2001 vam començar a planejar l'estructura i el contingut d'aquesta trilogia, no sabíem exactament quina repercussió tindria per a nosaltres ni fins a quin punt es veurien satisfetes les esperances que dipositàvem en aquest projecte. Han sigut quatre anys d'intens treball d'equip que s'han concretat en tres volums que sumen més de tres mil pàgines, entre suport informàtic i paper, en les quals hem catalogat 825 receptes i que ens ha fet fer una anàlisi profunda de la nostra cuina. En aquest darrer aspecte, a mesura que ha anat passant el temps i hem pogut veure acabat el projecte, ens hem adonat que hem creat el nostre propi llenguatge, la nostra metodologia, la nostra forma d'entendre la cuina. Avui dia, podem afirmar que es tracta d'una tasca que, sens dubte, continuarà en el futur i que ens permetrà anar perfeccionant aquest llenguatge per adequar-lo a les nostres necessitats. De fet, ja ens és útil ara que estem treballant en elBulli2003 i elBulli2004. Aquest primer volum (el tercer en aparèixer) de la trilogia elBulli1983-2002 ha estat, segur, el més difícil de realitzar, sobretot perquè no hem disposat de tots els documents, fotografies ni cartes que hauríem desitjat, per la qual cosa, l'esforç de retrocedir a èpoques tan remotes, ha estat dur en molts moments. Sense por d'exagerar, podem afirmar que aquesta obra ha canviat la nostra forma de treballar i la nostra relació amb la creativitat. D'altra banda, ens satisfà veure com ha respost la gent al nostre esforç i a les expectatives que havíem dipositat en el projecte. Aprofitem l'ocasió per agrair el suport que hem rebut, que ens confirma que el camí empès fa quatre anys ha valgut la pena.
En esta página puedes descargar el El Bulli 1983-1993: Els Origens sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.