El jueves Mayo 23 2019 
El General De Cadaques por Firmo Ferrer Casadevall Gratis

Descargar El General De Cadaques por Firmo Ferrer Casadevall Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Firmo Ferrer Casadevall

Título: El General De Cadaques

Número de páginas: 231

Fecha de lanzamiento: 04/09/2006

ISBN: 9788496483194

Editor: Sirpus

Langue: Español

Formato: Epub

Firmo Ferrer Casadevall con El General De Cadaques

 
Joan d'Escofet i Palau, orfe de pare i sota la tutel·la del seu oncle Sebastià, un veritable amant de l’art i gràcies a l’esforç d’Isabel, la seva mare, aconsegueix esdevenir un Mèdicis per Cadaqués. Aquest enginyer i general dels exèrcits de Sa Majestat és el reflexa d’un autèntic ideari de modernitat. Des del 1760 projecta nombroses obres: carreteres, drassanes, canals i ports, a Lleida, Santander, Amèrica, Aguilas, Lorca, Ayamonte, València, Granada, etc. i fa viatges científics durant el regnat de Carles III. Va navegar fins a Mallorca, França i Itàlia en llargues expedicions i va creuar l'oceà fins a l’extrem sud d’Amèrica per dibuixar una línia imaginària en plena selva, una línia que des de llavors ha marcat el límit entre Argentina i Brasil. Un general que va canviar els carrers rastellats pels castells, les fortificacions i l’enginyeria civil en el què hauria de ser una llarga llista: canalitzar l’aigua potable a les terres de Múrcia, fer els plànols del port de Santander, ordenar unes mesures sanitàries estrictes per als carrers de la Barcelona de finals del mil set-cents, transformar les 30 llegües que separen Barcelona de Lleida en una via transitable, defensar l’Empordà dels veïns del nord... O bé, si es vol anar més lluny: un home que va a navegar fins a Mallorca, França i Itàlia en llargues expedicions i que va creuar l’oceà fins a l’extrem sud d’Amèrica per dibuixar una línia imaginària en plena selva, una línia que des de llavors ha marcat el límit entre Argentina i Brasil.
El General De Cadaques está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.