El jueves Junio 20 2019 
Giratomb De Vida por Josep Maria Miquel Gratis

Descargar Giratomb De Vida por Josep Maria Miquel Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Josep Maria Miquel

Título: Giratomb De Vida

Número de páginas: 336

Fecha de lanzamiento: 01/04/2007

ISBN: 9788496521803

Editor: Angle

Langue: Español

Formato: Epub

Josep Maria Miquel con Giratomb De Vida

 
Giratomb de vidaés una de les novel·les més importants de lexili. (Jordi Castellanos)Giratomb de vidaés la plasmació dun profund desig de Josep M. Miquel i Vergés: la voluntat de donar compte, a través de la ficció, de la guerra civil espanyola i de lexili dels catalans a Mèxic.Com explica Víctor Martínez-Gil a la introducció, lobra és una excel·lent radiografia moral de les actituds dels exiliats: la supervivència en un ambient estrany i hostil, la necessitat de deixar enrere un passat, i la lluita enmig de la hipocresia sociali els amors clandestins. Els personatges deGiratomb de vidasenfronten amb una qüestió clau: el preu del triomf a lexili suposa el silenci del passat, lexistència sense memòria? I el retorn a Catalunya és sempre una victòria o bé lacceptació duna derrota?Finalista del premi Joanot Martorell,Giratomb de vidaha romàs inèdita durant cinquanta anys, malgrat que, per exemple, Rafael Tasis la considerés una obra plena de fantasia poètica i duna tendresa melangiosa que no és gens freqüent de trobar en la nostra literatura.Miquel i Vergés és un intel·lectual i escriptor singular dins la literatura catalana contemporània, amb uns mèrits indiscutibles, sovint ignorats. Un oblit imperdonable que, mig segle després, queda restituït.Josep M. Miquel i VergésNeix a Arenys de Mar el 1903. Historiador i escriptor. La seva obra es regeix per la voluntat de testimoniar la seva experiència vital i cultural. Abans de la guerra civil, conrea poesia i teatre. Compromès amb Acció Catalana, sha dexiliar a Mèxic. Col·labora en publicacions catalanes i mexicanes. Participa en la creació deFull Catalài funda, amb Ferran de Pol i Joan Sales,Quaderns de lExili. La seva obra de creació durant els anys cinquanta deriva cap a la novel·la ambUn deliri de mar(editada el 2005 per Angle Editorial) iGiratomb de vida, que ara es publica per primera vegada. Mor a Coyoacán (Mèxic) el 1964.
En esta página puedes descargar el Giratomb De Vida sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.