Miercoles Junio 19 2019 
L Ofensa por Ricardo Menendez Salmon Gratis

Descargar L Ofensa por Ricardo Menendez Salmon Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Ricardo Menendez Salmon

Título: L Ofensa

Número de páginas: 144

Fecha de lanzamiento: 01/06/2007

ISBN: 9788466408325

Editor: Columna Edicions S.a.

Langue: Español

Formato: Epub

Ricardo Menendez Salmon con L Ofensa

 
Si el cos és la frontera entre nosaltres i el món, quant dolor pot suportar un home? Pot l’amor salvar a qui està mancat d’esperança? Aquestes són algunes de les qüestions implícites en la història de Kurt Crüwell, un jove sastre alemany a qui l’esclat de la Segona Guerra Mundial empenyerà a viure una experiència insòlita: testimoni d’un temps amb veritable talent per a l’horror, Kurt perdrà la sensibilitat.Metàfora d’un segle tràgic, l’existència del protagonista es transformarà en un vertiginós viatge a les arrels del Mal, identificat en aquesta intensa novel·la amb la cosmovisió del nazisme, però també en un commovedor exemple de la capacitat de l’amor per expiar el dolor del món i en una originalíssima reflexió amb motiu de la grandesa i la misèria del cos humà.Ricardo Menéndez Salmón consolida una trajectòria de gran reconeixement per part de la crítica més exigent, i assenta L’ofensa sobre un llenguatge precís –depurat o barroc, però sempre suggestiu– i sobre una voluntat d’estil que conflueixen en un final inesperat, capaç de mostrar els límits entre ficció i realitat, somni i consciència, literatura i vida.
L Ofensa está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.