El lunes Mayo 20 2019 
Encara Hi Som A Temps: Com Sera Catalunya Si No Aturem El Canvi C Limatic por Jose Luis Gallego Gratis

Descargar Encara Hi Som A Temps: Com Sera Catalunya Si No Aturem El Canvi C Limatic por Jose Luis Gallego Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Jose Luis Gallego

Título: Encara Hi Som A Temps: Com Sera Catalunya Si No Aturem El Canvi C Limatic

Número de páginas: 200

Fecha de lanzamiento: 01/06/2007

ISBN: 9788466408356

Editor: Columna Edicions S.a.

Langue: Español

Formato: Epub

Jose Luis Gallego con Encara Hi Som A Temps: Com Sera Catalunya Si No Aturem El Canvi C Limatic

 
Encara hi som a temps s’atreveix a dibuixar el món possible que ens espera si no prenem mesures per aturar el canvi climàtic i frenar-ne les pitjors conseqüències. Un llibre valent però no catastrofista, una història corprenedora que s’atreveix a anar més enllà de les xifres i les estadístiques per arribar al gran públic i que inclou consells pràctics perquè tothom pugui aportar el seu gra de sorra en la lluita per conservar el nostre entorn. Catalunya, dia de Tots Sants del 2050. L’Helena, de dotze anys, passa el dia a la platja amb la seva família. Mentre els adults es relaxen en unes hamaques amb filtre protector menjant gelat de castanyes, ella intenta banyar-se en un mar ple meduses... L’Helena reflexiona molt sobre el seu entorn, perquè la seva àvia, l’Elvira, li ha explicat moltes vegades com era el seu país quan ella era petita, i cada dia s’asseuen vora l’aire condicionat per conversar sobre el passat, el present i com hauria pogut ser el món...
En esta página puedes descargar el Encara Hi Som A Temps: Com Sera Catalunya Si No Aturem El Canvi C Limatic sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.