El domingo Abril 21 2019 
Imperium (catala) por Robert Harris Gratis

Descargar Imperium (catala) por Robert Harris Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Robert Harris

Título: Imperium (catala)

Número de páginas: 400

Fecha de lanzamiento: 06/09/2007

ISBN: 9788429759914

Editor: Edicions 62

Langue: Español

Formato: Epub

Robert Harris con Imperium (catala)

 
Roma. Anys 79-70 abans de Crist. Quan Tiro, esclau i secretari d'un senador romà, obre la porta a un horroritzat estranger un fred matí de tardor, desencadena una sèrie d'esdeveniments que sumiran el seu amo en un dels majors processos judicials de la història de l'antiga Roma. El misteriós estranger és Verres, un sicilià que ha estat víctima del corrupte governador de l'illa; el senador és Marc Tul·li Ciceró, un jove i ambiciós advocat dotat d'un enorme talent per a l'oratòria i entossudit a accedir a les més altes esferes del poder imperial. Aquest és el punt de partida d'Imperium, una novel·la magistral que submergeix el lector en el fascinant món de l'antiga Roma. Però l'habilitat narrativa de Robert Harris va més enllà, i no només ens transporta a èpoques passades d'una manera summament convincent gràcies a la seva agudesa pels detalls més evocadors, sinó que la seva visió del món antic, plena de suggeridors paral·lelismes, ens permeten reinterpretar la història a la llum dels fets actuals. “El plaer d'una novel·la històrica de qualitat com Imperium, prové de veure com l'autor manipula un paral·lel modern i, gràcies a la força i elegància d'un estil brillant, el porta fins als límits del plausible. Per descomptat, és admirable la manera com l'autor es centra en el primer segle abans de Crist per parlar d'alguns dels assumptes de la política contemporània més actuals –des del terrorisme global fins a la manipulació de l'opinió pública-. Aquest ha estat un dels usos literaris més tradicionals del món antic des del Juli Cesar de Shakespeare.”, Mary Beard, The New York Review
En esta página puedes descargar el libro Imperium (catala) sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, torrent, fb2, pdf!. Descargar o lea el libro de Imperium (catala) en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.