El martes Junio 18 2019 
El Diari D Artur I Cloe por Philippe Brenot Gratis

Descargar El Diari D Artur I Cloe por Philippe Brenot Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Philippe Brenot

Título: El Diari D Artur I Cloe

Número de páginas: 112

Fecha de lanzamiento: 29/07/2009

ISBN: 9788497840897

Editor: Gedisa

Langue: Español

Formato: Epub

Philippe Brenot con El Diari D Artur I Cloe

 
L’Artur i la Cloe van a la mateixa classe: es coneixen, s’agraden, es miren, parlen, comparteixen amics i activitats... i s’enamoren. L’Artur té bons col·legues i li encanta jugar a futbol o entretenir-se amb la consola; la Cloe explica a la seva millor amiga, la Carlota, gairebé tots els secrets, fins que coneix l’Artur i aleshores comença a escriure un diari, que acabarà compartint amb ell. Al seu diari secret, l’Artur i la Cloe s’expliquen què els passa a l’institut, a més de confessar-se les emocions, el que arriben a sentir l’un per l’altra, fins que tenen la seva primera trobada íntima. Els pares de la Cloe no aproven que surti amb l’Artur, perquè el seu pare, Philippe Brenot, és un psicòleg que es dedica al que alguns anomenen “sexologia”. Un dia visitarà l’institut per fer-hi una conferència. El diari de l’Artur i la Cloe és una aproximació a la vida afectiva i sexual dirigida als adolescents. L’obra es completa amb les dotze preguntes més freqüents sobre la sexualitat, que plantegen els joves i que respondrà el doctor Philippe Brenot.Philippe Brenot és psiquiatra i terapeuta de parella. Ha escrit moltes obres sobre els cos i la sexualitat de las que remarquem L’education sexuelle i Le sexe et l’amour.
En esta página puedes descargar el El Diari D Artur I Cloe sin registrarte. ¡Descarga gratis a alta velocidad en formato epub, fb2, pdf, torrent!

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.