Miercoles Junio 26 2019 
Un Mon Sense Fi por Ken Follett Gratis

Descargar Un Mon Sense Fi por Ken Follett Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Ken Follett

Título: Un Mon Sense Fi

Número de páginas: 1264

Fecha de lanzamiento: 28/12/2007

ISBN: 9788429760491

Editor: Edicions 62

Langue: Español

Formato: Epub

Ken Follett con Un Mon Sense Fi

 
Un mon sense fi torna els lectors a la ciutat medieval de Kingsbridge, dos segles més tard, i al seus habitants, als descendents dels homes, dones i nens que van protagonitzar Els pilars de la terra i que ara s´han d´enfrontar a nous crims i intrigues i al s difícils reptes arquitec´`onics que exigeix la supervivència de la ciutat. "Des que el 1989 vaig publicar Els pilars de la terra, milers de lectors m´han demanat que escrigués la segona part, La novel.la és, però, vaig decidir omplir-me de valor. No podia escriure una altra obra sobre la construcció deúna catedral perquè aleshores hauria estat el mateix llibre. Tampoc podia centrar-me en els mateixos personatges, perquè al final d´aquella primera novel.la tots són molt vells o han mort. Un món sese fi té lloc a la mateixa ciutat, Kingsbridge, dos-cents anys més tard, i els protagonistes són descendents dels personatges d´Els pilars de la terra. La catedral és de nou el centre de la trama d´amor i odi, cobdícia i orgull, ambició i venjança. Per`al cor del relat trobareu el major desastre natural de la història, la plaga de peste coneguda pel nom de la Mort Negra que al segle XIV va assolar Europa i va matar la meitat de la població." Ken Follett
Un Mon Sense Fi está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.