El domingo Abril 21 2019 
Tombatossals (edc. Adaptada) por Josep Pascual Tirado;
          
        
          
            Carceller;
          
        
          
            Pere Duch Gratis

Descargar Tombatossals (edc. Adaptada) por Josep Pascual Tirado; Carceller; Pere Duch Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Josep Pascual Tirado; Carceller; Pere Duch

Título: Tombatossals (edc. Adaptada)

Número de páginas: 108

Fecha de lanzamiento: 13/01/2008

ISBN: 9788495881823

Editor: Ellago

Langue: Español

Formato: Epub

Josep Pascual Tirado; Carceller; Pere Duch con Tombatossals (edc. Adaptada)

 
Per a grans i menuts, per a lectors de tota mena i condició, per a tots els públics s'ha fet aquesta adaptació del Tombatossals que pretén divulgar l'obra emblemàtica de Josep Pascual Tirado. Escenes imaginatives, tendres apassionades, farcides d'ironia i d'humor i plenes de sentimer i d'amor al poble i la terra (Castelló) que pretenen exaltar i mitificar. Per les pàgines del llibre apareixen muntanyes capaces d'engendrar un homenot de força descomunal i de noblesa extremada, un gegant herculi que, junt amb la seua colla d'herois, convertirà el territori del rei Barbut en el més fèrtil i abellidor dels regnes i l'engrandirà a força de sotmetre els nobles que s'hi oposen. Tot amanit amb tempestes esgarrifadores, batalles èpiques, delers i afanys, amors impossibles, treballs sobrehumans, situacions còmiques i dramàtiques, referències bíbliques i medievals, la muntanya i el pla, l'horta i el secà, el Pinar i el Port, la mar i les illes Columbretes, la cultura popular, les tradicions, el paisatge idealitzat, la terra com a símbol... Tot contat amb el llenguatge ric i remarcable de Josep Pascual Tirado, pel que fa a l'aportació de vocabulari popular i dialectal de localismes, de locucions i de frases fetes. Els autors de la present adaptació literària, Josep Miquel Carceller i Pere Duch, han volgut mantenir l'encant, la frescor i la força de l'obra i recomanen vivament la lectura del text original, també publicat a Ellago Ediciones.
Descargar o lea el libro de Tombatossals (edc. Adaptada) en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.