El domingo Mayo 19 2019 
Nomes Socis por Ferran Torrent Gratis

Descargar Nomes Socis por Ferran Torrent Epub y PDF


Detalles del Ebooks

Autor (s): Ferran Torrent

Título: Nomes Socis

Número de páginas: 280

Fecha de lanzamiento: 01/02/2008

ISBN: 9788466409049

Editor: Columna Edicions S.a.

Langue: Español

Formato: Epub

Ferran Torrent con Nomes Socis

 
Gilet, un poble tranquil, acull dos nous veïns que pretenen dur una vida anònima i sense sobresalts, llluny de la ciutat de València. Són un exdetectiu, Toni Butxana, i un comissari de policia retirat, Tordera, que ha pogut permetre's l'escapada gràcies als diners de Juan Lloris, empresari ressentit i aspirant a alcalde frustrat que no deixa de rumiar la venjança contra ells. Fent-se passar per rendistes, tots dos hauran d'assegurar-se de perpretar l'angany amb la complicitat d 'antics aliats mentre conviuen amb noves coneixences, com els germans Josep i Ferran Torres ( aquest darrer, un novel·lista en crisi creativa). Malgrat totes les preocupacions i la placidesa imperant, els esdeveniments no tardaran a precipitar-se amb la irrupció d'una cèl·lula de Mossad al domicili de Butxana, els membres de la qual ho saben tot d'ell i no estan disposats a deixar-lo anar fins que els haja ajudat a complir els seus misteriosos objectius.
Descargar o lea el libro de Nomes Socis en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

EPUB o ePub (acrónimo de la expresión inglesa Electronic publication - Publicación electrónica) es un formato redimensionable de código abierto para leer textos e imágenes. Desde EPUB3 permite también adjuntar audio.

El formato se diseñó redimensionable para adaptarse a distintos tamaños de letra y pantalla. También se puede cambiar el tipo de letra. El formato fue creado por International Digital Publishing Forum (IDPF), como un formato específico para visualizar libros. Los archivos ePub terminan con la extensión .epub.

En su estructura se marca el contenido, pero no se delimita su formato de pantalla, que se adapta a las dimensiones de las diferentes pantallas de los múltiples dispositivos, como los distintos modelos de lectores de libros electrónicos.

EPUB se convirtió en un estándar oficial del International Digital Publishing Forum (IDPF) en septiembre de 2007,​ cuando se deroga el anterior estándar Open eBook Publication Structure o "OEB", publicado originalmente en 1999.